Optagelse i koret

Koret har plads til nye medlemmer i alle stemmegrupper.

Koret er åbent for alle. Det er en fordel at have et godt nodekendskab og vi forventer at du kan synge rent. Vi forventer, at du øver dig hjemme og møder velforberedt op til prøverne, og at du giver de ugentlige prøver samt koncerter en høj prioritering.

Hvis du er interesseret i korets arbejde, så byder vi dig velkommen til en af vore ugentlige korprøver, hvor du kan fornemme stemningen i koret samt prøve kræfter med det igangværende materiale.

Efter fremmøde til tre prøver vil du blive bedt om at aflægge en optagelsesprøve, som du skal bestå for at blive optaget som medlem. Ved prøven skal du synge en selvvalgt sang, synge din stemme i en kvartet sats (S/A/T/B), samt bestå en prima vista/gehørstest. Efter prøven vil du få at vide om du kan optages som kormedlem.

Koret lægger stor vægt på musikalsk samarbejde og social interaktion.

Koret har en målsætning om at gennemføre en international korrejse hvert 2. år.

Korkontingent er 600 kr/år.

Du er velkommen til at kontakte vores dirigent, Uffe Most, eller formand, Sofie Høgedal, for at høre nærmere om ovenstående.

Vi øver hver torsdag fra kl. 19 til 22 i Sct. Hans Kirke i Odense.